Schoenen voor de winter

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van onze maatschappij en levensstijl. Er zijn ontelbaar verschillende soorten schoenen die je kunt dragen, voor verschillende gelegenheden. Om deze blog enigszins te kunnen focussen op een bepaald soort schoenen praten we over schoenen voor naar de casual dag op werk of schoenen waarmee je lekker op de bank hangt of en drankje gaat doen met je vrienden. Voor deze soort schoenen zijn een aantal bekende trends te zien voor de herfst en winter van dit jaar. Cowboy laarzen, een beetje buiten de net genoemde categorie, zijn bijvoorbeeld weer helemaal in, net zoals de chelsea boot. Het hangt natuurlijk ook af van jou perceptie, en die van de winkel, in welke categorie ze welke schoen plaatsen.

De winter

In deze tijd van het jaar zijn laarzen uitstekend geschikt om met een aantal vriendinnen een drankje te gaan doen op een terras in de sneeuw, maar de heaters lekker branden. Omdat deze schoenen om dit moment zo in trekt zijn, zijn ze ook vol op verkrijgbaar. Voor de trend dragers; de western en de chelsea, oftewel cowboylaarzen zijn weer helemaal in. Dit komt natuurlijk om de zoveel tijd terug, dus als je je schoenen goed onderhoud kun je lang mee doen met deze trend. Een laars met veel bewerkingen aan de buitenkant, een laars met glad leer of geverfd in een opvallende kleur, het kan allemaal. Deze winter zijn het natuurlijk ook andere soort schoenen op de markt, namelijk sneakers. Sneakers in meerdere kleuren, vaak met donkere tinten, of een retro sneaker met wit leer zijn deze winter weer helemaal in. Mason Garments dames heeft veel van dit soort schoenen. Door online inspiratie op te doen weet je precies wat je wilt hebben en kan je dit in een echte winkel, maar ook online bestellen. Door je stijlvol en modieus door je dag te bewegen zit je vaak beter in je vel.

Voor de heren

Boots, dit zijn dé schoenen deze winter voor de heren. Er zijn verschillende soorten chelsea laarzen te verkrijgen, net zoals bij de vrouwen. Het kan zijn dat dit model even wennen is voor sommige nieuw dragers van boots. Als dit het beval is kun je op zoek naar een merk dat slanke en wat meer klassieke boots verkoopt. Op deze manier kan je wennen aan het gevoel en uiterlijk van boots. Uiteraard zijn er ook nog sneakers te verkrijgen in de winter. Net zoals bij de vrouwen zijn de Mason Garments heren. Uitstekend geschikt voor een grote variatie in gelegenheden.

Geef een reactie